Nieuws

Winterbarbecue succesvol: ruim honderd aanwezigen

8 december 2017

Winterbarbecue succesvol: ruim honderd aanwezigen

Op donderdag 7 december 2017 was het weer tijd voor de jaarlijkse eindejaarsbarbecue voor ondernemers, organisaties, onderwijs en overheid in de regio Noordoost Fryslân. De winterbarbecue werd georganiseerd in het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân in samenwerking met de ONOF (Ondernemersfederatie Noordoost Fryslân) en Dwaande. Ruim honderd gasten prikten een vorkje mee in het KEI.

 

De bijeenkomst werd geopend door Tom de Boer, voorzitter van zowel ONOF als het KEI-bestuur. Jelle Boerema, wethouder van de gemeente Kollumerland c.a., volgde met een korte speech over de Regiodeal. Dit was ook het thema van de bijeenkomst: de Regiodeal, die op 17 juli 2017 ondertekend werd door 42 partijen uit het onderwijs, overheid en het bedrijfsleven. De Regiodeal werd getekend om de regionale economie een impuls te geven.

 

Sleuteloverdracht Netwerk Noordoost

Aan directeur van het KEI, Martin van der Veen, de eer om ANNO (Agenda Netwerk Noordoost) officieel welkom te heten in het Kennis- en Innovatiehuis. De sleutel werd symbolisch tijdens de barbecue overhandigd aan programmacoördinator Siepie de Groot.

Het projectteam van ANNO is vanaf 1 december 2017 officieel gevestigd in het pand. ANNO werkt in samenwerking met o.a. de zes gemeenten in Noordoost-Fryslân en andere partijen aan het versterken van de leefbaarheid en de economische structuur van de regio. Door de verhuizing van ANNO naar het KEI ontstaat er een verdere bundeling van regionale organisaties op één locatie. In november 2017 verhuisde de Noardlike Fryske Wâlden ook naar het KEI in Buitenpost.

 

De catering werd verzorgd door AJ Catering (Easy in Party & Events). Trekharmonicaspeler Kaye zorgde met zijn muziek voor een gezellige huiskamersfeer. 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741