Nieuws

Vacature Kennismakelaar sector Bouw- en Installatietechniek

10 juli 2018

Vacature Kennismakelaar sector Bouw- en Installatietechniek


Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI) is een kennis- en netwerkcentrum gevestigd te Buitenpost en is het MKB-ondernemersloket voor de regio Noordoost Fryslân. Hier komen ondernemers, onderwijs, overheid en studenten samen, om te werken aan economische structuurversterking van de regio. Het KEI voert in opdracht van Netwerk Noordoost Fryslân de opgave met betrekking tot innovatie en ondernemerschap uit. Het KEI is daarbij gericht op het verbinden van ondernemers (onderling en met het onderwijs), het stimuleren van netwerken (onder andere nieuwe clusters) en het ondersteunen bij innovatievraagstukken van ondernemers.

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân is voor versterking van haar dienstverlening op zoek naar een Kennismakelaar sector Bouw- en Installatietechniek (0,8 Fte)

Functieomschrijving
De functie van kennismakelaar is een afwisselende functie waarbij de focus ligt op de sectoren Bouw- en Installatietechniek.

Je bent het aanspreekpunt voor ondernemers, overheid en onderwijs. De ene dag ga je op bezoek bij een zzp’er en een directeur van een bouwbedrijf met 50 personeelsleden, de andere dag overleg je met bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeenten in de regio Noordoost Fryslân. Maar je legt ook contacten met directie en opleidingsmanagers van onderwijsinstellingen. En je vergeet niet om politici en vertegenwoordigers van brancheorganisaties op de hoogte te houden van je werkzaamheden. 

Al deze gesprekken zijn bedoeld om te inventariseren wat er leeft in de regio op het gebied van bouw- en installatietechniek. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van Bouwcampus Noord-Nederland gericht op industrieel- en circulair bouwen. Daarnaast ga je werken aan het project Aardgasloos bouwen. Je stelt een regionaal georiënteerd actieplan op, om samen met ondernemers, onderwijs en overheid te werken aan versterking van de regionale economie. Oftewel, wij zijn op zoek naar een échte verbinder die het verschil kan maken in de regio.

Welke kennis en vaardigheden vragen we van je?
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding bedrijfskunde of commerciële economie of door werkervaring verkregen kennis binnen het MKB. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, je legt gemakkelijk contacten en vindt het uitdagend om mensen met elkaar te verbinden. Je kunt je aanpassen aan de belevingswereld van je gesprekspartner. Je bent nieuwsgierig naar mensen, maar je durft ook kritisch te zijn. Je bent in staat om een visie en een strategie te formuleren voor projecten die je gaat oppakken. Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je kunt zelfstandig werken.

Kennis van, en affiniteit met, de regio is een pré. Je hoeft niet per sé Fries te kunnen spreken, maar je moet het wel kunnen verstaan.

We bieden je een marktconform salaris en onkostenvergoeding op basis van jouw kennis en ervaring.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in deze zelfstandige en uitdagende functie? Stuur dan je motivatie en cv naar jeroen@fritech.nl. Voor vragen neem je contact op met Jeroen ten Brink, telefoon (0511) 548300 of 06 – 109 27 405. Voor meer informatie zie ook www.keinof.nl.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden