Nieuws

Urgenda fietst door Nederland

28 september 2017

Urgenda fietst door Nederland

Op 10 oktober 2017 is het de Dag van de Duurzaamheid. Dat gaat in de regio niet onopgemerkt voorbij: op 8, 9 en 10 oktober is de organisatie 'Urgenda' te gast in Friesland. Op weg naar de Dag van de Duurzaamheid fietst Urgenda dit keer door Friesland. U kunt ook meedoen! 

De tocht 
Urgenda fietst langs vele koplopers, Vele koplopers zijn ook ‘freonen’ (vrienden) die werken aan een fossielvrij Friesland. In 2018 is Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. In de eerste twee weken van juli reizen dan zoveel mogelijk mensen zonder een druppel benzine (www.Elfwegentocht.nl). Fietsen hoort daarbij! Deze fietstocht wordt ook beschikbaar gesteld aan iedereen die in 2018 meer door Friesland wil fietsen, langs bijzondere initiatieven. 

Meer weten over deze tocht? Wilt u zich opgeven voor deze tocht? Lees dan meer informatie in de officiële flyer en in het programma van de fietstocht.

U kunt ook meer informatie verkrijgen op http://www.urgenda.nl/initiatieven/fietstocht/. 

Urgenda 
Urgenda is dé organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederland (samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren) sneller duurzaam wil maken. Tijdens de Friese fietstocht willen zij laten zien dat het kán. Dat duurzaamheid niet alleen hard nodig, maar ook leuk en inspirerend is.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden