Nieuws

Uitreiking certificaten: deelnemers beoordelen de miniMaster met een 9

15 januari 2019

Uitreiking certificaten: deelnemers beoordelen de miniMaster met een 9


Twintig ondernemers namen gisteravond tijdens een feestelijke afsluiting hun certificaat voor de ‘miniMaster Ondernemers’ in ontvangst. Vorige week hebben zij de miniMaster afgerond en beoordeelden het totale programma met een 9! De deelnemers, het KEI en de lokale Rabobanken kijken terug op acht inspirerende en leerzame masterclasses.


Veel ondernemers hebben de opgedane kennis meteen in de praktijk gebracht. Naast het opdoen van kennis is de interactie tussen de deelnemende ondernemers zeer waardevol geweest. Onderling wisselden zij ervaringen uit en kwamen in samenspraak met de docenten op nieuwe ideeën.

Nieuwe miniMasters vanaf 4 maart
Wegens het succes van de vorige editie wordt vanaf 4 maart 2019 een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd. Een mooie kans om kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst. De minimaster bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld, onder meer op het gebied van financieel management, persoonlijk leiderschap en digitalisering. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een effectief netwerk op. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef u snel op!

Klik hier
 voor de brochure van de miniMaster Ondernemers.

Ondernemer over de KEI miniMasters
‘’De miniMaster Ondernemers is een programma specifiek voor ondernemers waarin alle facetten van de bedrijfsvoering aan bod komen. Een soort MBA, maar dan niet in 2 jaar, maar samengeperst in 8 avonden van 4 uren. Ik was direct enthousiast door de praktische opzet en inhoud. Na de eerste avonden zeker: deskundige en gedreven sprekers, kanjers in hun vakgebied. Het zet je direct aan tot nadenken over je eigen werkomgeving, waarbij de discussie en interactie met de andere deelnemers, vaak uit een compleet andere hoek, ook erg positief is. Een aanrader wat mij betreft!’’

Vragen en aanmelden
Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009. 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741