Nieuws

Uitnodiging Handelsmissies Frankrijk, Zweden en Finland

15 juni 2018

World Trade Center nodigt u uit voor : Handelsmissies Frankrijk, Zweden & Finland

 

Aankomende handelsmissies
 

 • Zweden & Finland                                                 7-11 oktober
 • Frankrijk                                                                11-15 november

 

In het najaar van 2018 organiseren wij twee uitgaande handelsmissies. Deelname aan deze missies is een uitstekende gelegenheid om bedrijven en organisaties te leren kennen en uw business een boost te geven. Wij werken nauw samen met verschillende partijen waaronder ons eigen WTC netwerk, ambassades, consulaten en andere handelsbevorderende organisaties.

De handelsmissies zijn multisectoraal en zowel voor grote en kleine ondernemers.
Het doel is marktoriëntatie, kennisverwerving en matchmaking.

 

 

Handelsmissie Zweden & Finland

7 t/m 11 oktober


Zweden ligt relatief dichtbij Nederland, men heeft een vergelijkbare manier van zakendoen, mentaliteit en gevoel voor humor. Finland ligt wat verder weg van Nederland maar de manier van zakendoen is betrouwbaar, en de Fin is direct en beleefd. Men gaat niet over een nacht ijs, en bouwt graag aan een betrouwbare, langdurige zakenrelatie. Beide landen hebben volwassen markten die openstaan voor internationale contacten, nieuwe producten en technologieën.


Organisatie

De organisatie ligt in handen van World Trade Center Noord-Nederland. Uitvoerder in Zweden en in Finland is het Zweedse consultancybureau Market Link Scandinavia AB, met directeur Callette Terhaerdt Losic en de lokale partner in Finland.


Aanmelden en meer informatie

Schrijf je nu in of kijk voor meer informatie op: www.wtcl.nl/handelsmissie-zweden-finland

 

 

Handelsmissie Frankrijk

11 t/m 15 november

Frankrijk is de 2de markt van Europa, de 3de economie van Europa. Tegelijkertijd handelt Nederland relatief weinig met Frankrijk. Nederland ligt op korte afstand van Frankrijk, maar toch is het slechts de vierde handelspartner. Belangrijke economische sectoren in Frankrijk zijn informatietechnologieën, agro-food, auto-industrie en de logistiek.


Organisatie

De organisatie ligt in handen van World Trade Center Noord-Nederland. Uitvoerder in Frankrijk is B&M France. Benedicte Boné en Michèle van Hasselt-Guibert zijn twee van oorsprong Françaises die jarenlang in Nederland wonen. Met Frans als hun moedertaal kunnen zij u ondersteunen bij het contact met de Franse bedrijven.


Aanmelden en meer informatie

Schrijf je nu in of kijk voor meer informatie op: www.wtcl.nl/frankrijk

 

PROCES

 Intake
Naar aanleiding van een persoonlijk intakegesprek in Nederland, waarbij uw bedrijf, producten/diensten en uw wensen voor de markt in kaart worden gebracht, wordt een opdrachtbeschrijving met zoekprofiel opgesteld.
 
Selectie
We traceren en selecteren interessante en geïnteresseerde gesprekspartners voor u en uw bedrijf. Dit kunnen handelspartners zijn in de vorm van agenten, distributeurs, leveranciers, klanten of importeurs. Uw bedrijf wordt in de lokale taal geïntroduceerd bij potentiële gesprekspartners. Bij voldoende interesse vanuit de markt worden afspraken ingepland en reist u af naar het actuele land en bezoekt de geïnteresseerde gesprekspartners op locatie. Alles wordt tot in detail voorbereid, zodat u zich volledig kunt richten op uw gesprek met potentiële samenwerkingspartners.
 
Handelsmissie
We doen de voorbereiding en begeleiding van marktoriëntatiereizen voor handelsdelegaties. Samen met 6-15 andere bedrijven reist u naar het actuele land. Hier ontvangt u een individueel matchmaking programma met afspraken. We zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis haalt; zakelijke contacten, netwerken en uitwisseling van ervaring en informatie.
 

- KORTING - 

Voor deze handelsmissies kunt u 50% subsidie ontvangen van de
provincie Fryslân, Groningen of Drenthe, 
mits u aan de voorwaarden voldoet.

 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741