Nieuws

Tweede 'miniMaster Ondernemers' succesvol afgerond

25 juni 2019

Tweede 'miniMaster Ondernemers' succesvol afgerond


Op 24 juni namen 15 deelnemers van de miniMaster Ondernemers tijdens een feestelijke afsluiting bij Vinoteca Il Casale in Ryptsjerk hun certificaat in ontvangst. Vorige week hebben zij de miniMaster afgerond en deze zeer positief beoordeeld. Naast het opfrissen en het uitbreiden van kennis is de interactie tussen de deelnemende ondernemers zeer waardevol geweest. Onderling wisselden zij ervaring uit en kwamen samen met de praktijkdeskundigen op nieuwe ideeën. De deelnemers, het KEI en Rabobank Drachten Noordoost Friesland kijken terug op acht inspirerende en leerzame masterclasses. 

Vanaf september 2019 starten twee nieuwe miniMasters: de miniMaster Ondernemers en de miniMaster Winkelgebieden. De KEI miniMasters laat ondernemers inspelen op de economische, sociale en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Hiermee breiden de deelnemers hun kennis uit, bouwen zij aan een relevant netwerk en komen zij los van de waan van de dag. Een mooie kans om nieuwe kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

Bekijk hier de brochure van de miniMaster Ondernemers

Bekijk hier de brochure van de miniMaster Winkelgebieden 

Vragen en aanmelden
Meer weten over de miniMasters? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Kennismakelaar van het Lerend Ondernemersnetwerk bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009. Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741