Nieuws

Twee nieuwe KEI miniMasters gaan in september van start

15 mei 2019

Twee nieuwe KEI miniMasters gaan in september van start


In het najaar gaan maar liefst twee nieuwe miniMasters bij het KEI van start: de 'miniMaster Ondernemers' en de 'miniMaster Winkelgebieden'. 

Wil jij als ondernemer:
✔ Kennis opfrissen en uitbreiden
✔ Bouwen aan een relevant netwerk
✔ Loskomen van de waan van de dag
Meld je dan aan voor de nieuwe miniMasters van het KEI: het programma van acht avonden dat ondernemers laat inspelen op de economische, sociale en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Een mooie kans om kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en collega-ondernemers te sparren over de toekomst.

miniMaster Winkelgebieden
Hoe word en blijf je als winkelgebied aantrekkelijk voor zowel consument als ondernemer in een tijd waarin het consumentengedrag fundamenteel veranderd? Inspelen op de huidige ontwikkeling en de lokale samenwerking van ondernemers, ondernemersverenigingen en gemeenten is hierbij van belang. Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom biedt het KEI de miniMaster Winkelgebieden aan. Deze miniMaster is niet alleen aantrekkelijk voor ondernemers, maar voor alle betrokkenen in de winkelgebieden!
Bekijk hier de brochure van de miniMaster Winkelgebieden

miniMaster Ondernemers
Als ondernemer sta je voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan snel. Deze miniMaster biedt inzicht op welke trends je kunt inspelen en hoe je zorgt voor financiële continuïteit en groei. Je krijgt praktische handvatten voor de verschillende facetten van ondernemerschap die je direct in de praktijk kunt toepassen. 
Bekijk hier de brochure van de miniMaster Ondernemers

Vragen en aanmelden
Wil u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741