Nieuws

Provincie Fryslân lanceert laagdrempelige subsidieregeling

21 maart 2018

Provincie Fryslân lanceert laagdrempelige subsidieregeling

De Provincie Fryslân lanceerde dinsdagmiddag 20 maart tijdens de Business Contact Dagen Noord de voucherregeling ‘MKB-Fryslân’. Dit is een laagdrempelige subsidieregeling voor midden- en kleinbedrijf. Bedrijven kunnen er kennis mee inkopen. Denk hierbij aan export, circulaire economie, innovatie en personeelsbeleid.

Vanaf 20 maart 2018 kunnen ondernemers een subsidieaanvraag indienen voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan opleidingen, trainingen, seminars of cursussen. Dit heeft de Provincie Fryslân bepaald. De regeling is bedoeld zodat MKB-ers kennis kunnen vergroten op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategisch personeelsbeleid. Er is een apart budget voor projecten gericht op strategisch personeelsbeleid. De helft van de kosten is subsidiabel. De subsidie bedraagt maximaal € 2500,-.

Wij helpen u vanuit het KEI en YnBusiness graag verder met het meedenken over de vouchers en uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van kennis over BIM waar we onlangs een bijeenkomst over hebben gehad.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kennismakelaar Jeroen van Wijk (KEI) via het telefoonnummer 0511 76 00 09. 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741