Nieuws

Nieuwe stagiair!

4 september 2018

Nieuwe stagiair!

Het kennis- en Innovatiehuis heeft vanaf 3 september jl. een nieuwe stagiair in haar team. Johan Mulder studeert aan NHL Stenden in Leeuwarden. Hij zal de komende 20 weken zijn nieuwe collega’s assisteren met de lopende projecten. Zijn interesses liggen bij innovatief ondernemerschap en is daarom bij het KEI aan het juiste adres!

Johan Mulder (21 jaar) Bedrijfskunde MER stagiair
“Hallo! Mijn naam is Johan Mulder en ik ben 21 jaar. Naar aanleiding van mijn vierjarige opleiding Bedrijfskunde MER ben ik begonnen aan een stagetraject bij het KEI. Ik kom uit Surhuisterveen en ben actief betrokken bij enkele vrijwilligersverenigingen in het dorp. Mijn voorkeurstaal is Fries, maar u mag mij natuurlijk ook in het Nederlands aanspreken”

Nadat ik mijn VWO diploma afgerond heb aan het Lauwerscollege te Buitenpost ben ik begonnen aan de studie Bedrijfskunde MER aan het NHL. Nu zit ik in mijn derde jaar van de opleiding. De onderdelen die mij het meeste aanspreken zijn onder meer; Organisatieculturen, Innovatief ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Na mijn stage wil ik de minor Masters of Change volgen. Die minor richt zich op veranderingsmanagement en de begeleiding van reorganisaties. In het laatste jaar zal ik de minor Innovation & Leadership volgen. Deze minor sluit prima aan op mijn interessegebied.  

Het KEI staat centraal in een groot samenwerkingsverband van bedrijven en instanties werkzaam in verschillende branches. Door betrokken en geïnformeerd te raken met de interdisciplinaire projecten van het KEI hoop ik inzicht te krijgen in de regionale economische veranderingen. Daarbij zal ik ook bouwen aan mijn eigen netwerk door kennis te maken met verschillende partijen. Ik ben ontzettend enthousiast over wat mij de komende vijf maanden nog te wachten staat!

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741