Nieuws

Nieuwe kennismakelaar stelt zich aan u voor

7 september 2018

Ingrid van Huizen nieuwe kennismakelaar bouw en installatietechniek voor Noordoost Fryslân

 

Afgelopen maandag 3 september heeft Ingrid van Huizen haar intrede gedaan in het team van het KEI. Voorheen was zij directeur van de Noardlike Fryske Wâlden. Nu bekleedt ze de kennismakelaarsfunctie om de ondernemers in deze regio bij te staan.

 

Ingrid van Huizen nieuwe kennismakelaar bouw en installatietechniek voor Noordoost Fryslân

"Mijn naam is Ingrid van Huizen. Ik woon in de regio en ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als directeur voor Vereniging Noardlike Fryske Wâlden. Een agrarische ondernemersvereniging gericht op het collectief werken aan agromilieudiensten. Hierna ben ik bestuurlijk actief geworden voor LTO Nederland. Nu kies ik ervoor om weer in de regio aan de slag te gaan vanuit het Kennis- en Innovatiehuis te Buitenpost. 

Kennis verbinden door te weten wat er speelt, bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen en kansen en ondernemers bij elkaar brengen zijn enkele acties van de kennismakelaar. Deze activiteiten hebben mij enthousiast gemaakt om deze rol in te willen vullen. Een rol die ik al meerdere malen bij verschillende organisaties heb vervuld, maar nog niet eerder in de bouw- en installatietechniek.  

Noordoost-Fryslân staat bekend om zijn ‘hands-on’ mentaliteit. Deze eigenschap gecombineerd met de vakkennis van de bouw en installatietechniek zorgt er voor dat er kwaliteitsproducten worden geleverd. Maatschappelijke ontwikkelingen zoals de klimaatsverandering, vragen van de sector niet alleen technische innovatie, maar ook nieuwe vormen van samenwerking in de keten.

Voor Noordoost-Fryslân zijn er mooie stappen gezet om met de ondernemers te beproeven hoe hierop kan worden ingespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de Bouwcampus Noord-Nederland die in ontwikkeling is. Een regionale uitdaging ligt er om in 2050 aardgasloos te kunnen zijn en om voldoende goed opgeleide medewerkers voor de regio te behouden. Graag denk en werk ik mee aan deze ontwikkelingen met en voor u als ondernemer. De komende tijd maak ik graag kennis!"

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741