Nieuws

Nieuwe KEI miniMaster Ondernemers gaat van start op 4 maart 2019

1 februari 2019

Nieuwe KEI miniMaster Ondernemers gaat van start op 4 maart 2019


Op 10 september zijn maar liefst twintig ambitieuze ondernemers gestart met de miniMaster Ondernemers: het programma dat hen laat inspelen op maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Wegens het succes wordt vanaf maart 2019 een nieuwe reeks miniMasters georganiseerd. Een mooie kans om kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst. 

Ondernemers over de KEI miniMasters
Geert Bloemhof, Adjunct directeur SMI Groep
‘’De miniMaster Ondernemers is een programma specifiek voor ondernemers waarin alle facetten van de bedrijfsvoering aan bod komen. Een soort MBA, maar dan niet in 2 jaar, maar samengeperst in 8 avonden van 4 uren. Ik was direct enthousiast door de praktische opzet en inhoud. Na de eerste avonden zeker: deskundige en gedreven sprekers, kanjers in hun vakgebied. Het zet je direct aan tot nadenken over je eigen werkomgeving, waarbij de discussie en interactie met de andere deelnemers, vaak uit een compleet andere hoek, ook erg positief is. Een aanrader wat mij betreft!’’

Erik Pel, commercieel directeur a.i. Hans van der Poel BV. 
‘’De reden voor mij om deel te nemen aan de miniMaster Ondernemers is om de bedrijfskundige kennis op te frissen en nieuwe ontwikkelingen binnen het ondernemerschap te leren kennen. Wat het daarnaast erg interessant maakt, is dat de groep bestaat uit ondernemers werkzaam in verschillende sectoren. Hierdoor worden verscheidene bedrijfskundige zaken aangevuld met praktische ervaringen en voorbeelden vanuit de diverse sectoren. Tot slot is er, naast het opdoen van kennis met de ondernemende groep en de diverse sprekers, ook een waardevolle aanvulling voor het netwerk.’’

Bekijk hier de brochure voor de KEI miniMaster Ondernemers. 

Versterken van het bedrijfsleven
De miniMaster Ondernemers is een compact, praktisch en hoogwaardig managementprogramma voor mkb’ers uit Fryslân. Het programma is een samenwerking van het KEI met Rabobank Drachten Friesland Oost en Rabobank Noordoost Friesland. Het KEI en de Rabobank vinden het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken. Hiermee willen de organisaties zorgen voor een duurzame economische structuurversterking van het MKB-bedrijfsleven.  

Het programma
De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en het Lean-managementtraject. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een effectief netwerk op. 

Vragen en aanmelden
Wil u meer weten over de miniMaster Ondernemers of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.  
Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741