Nieuws

Verbreed jouw kennis op het gebied van ondernemerschap! Volg de miniMaster Ondernemers!

3 mei 2018

MiniMasters bij het KEI: voor persoonlijke en zakelijke groei op het gebied van ondernemerschap

Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen gaan snel. Hoe houd je je staande als MKB'er, al helemaal in een regio als Noordoost Fryslân die haar eigen specifieke uitdagingen kent? Daarom biedt het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI), in samenwerking met de Rabobank, ondernemers uit de regio de miniMaster Ondernemers aan. De eerste sessie start op 10 september in Buitenpost.

Persoonlijke én zakelijke groei
De miniMaster Ondernemers is een compact, praktisch en hoogwaardig managementprogramma voor MKB'ers uit Noordoost Fryslân. Het programma is een samenwerking van het KEI met Rabobank Drachten Friesland Oost en Rabobank Noordoost Friesland. De miniMaster Ondernemers is specifiek samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en het Lean-managementtraject.

Versterken van het bedrijfsleven
Het KEI en de Rabobank vinden het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken. Hiermee willen de organisaties zorgen voor een duurzame economische structuurversterking van het MKB-bedrijfsleven in de regio Noordoost Fryslân. Met dit programma worden ondernemers geholpen zichzelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak.

Het programma
De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een bijzonder netwerk op.

Lees hier de brochure voor meer informatie.

Vragen en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Kristyna van der Laan, projectsecretaris en communicatieadviseur Regiodeal Noordoost Fryslân. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 06 209 561 55.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741