Nieuws

Lezing 'Lean in de bouw': gratis deelname voor leden Innovatiecluster Bouw!

9 mei 2018

Lezing 'Lean in de bouw': gratis deelname voor leden Innovatiecluster Bouw!

De bouw staat al jaren voor enorme uitdagingen en die alsmaar groter worden. De transitie naar energieneutraal wonen en werken, het oplopende personeelstekort en de reductie van de faalkosten zijn voor veel ondernemers aan de orde van de dag. Ondertussen staan er voor 2030 doelstellingen in de bouwagenda die spreken over een 30% productiviteitsstijging en 50% minder gebruik van primaire grondstoffen (meer circulair bouwen).

Om de ondernemers hierin te ondersteunen organiseert Productie Platform Friesland de lezing ‘Lean in de bouw’. Spreker Rudy Gort, praktijkdeskundige op het gebied van Lean, neemt je mee in de toekomst van de bouw. In deze lezing worden eerst de vijf hoofdoorzaken van falende projecten en organisaties besproken. Van daaruit wordt de overstap gemaakt naar hoe het anders kan en wat de resultaten hiervan zijn. Het gaat hierbij niet alleen over processen, tools en efficiency, maar ook over lange termijn missie, mensen en hun gedrag. Het is bewezen dat de focus hierop de organisatie beter voorbereid op de toekomst!

Praktische informatie

Wanneer:           donderdag 31 mei, van 15.00 – 19.00 uur

Waar:                   Hotel Amicitia in Sneek

Investering:       € 145,-. Voor leden van het Innovatiecluster Bouw is de lezing GRATIS!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in door een mail te sturen naar secretariaat@keinof.nl met daarin je naam, bedrijf en het aantal personen. 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741