Nieuws

KEI-starters: Conny Oldenhuis van Conntact in Buitenpost

21 mei 2019

‘’Een goed contact en oprechte aandacht geeft altijd resultaat’’


De komende weken licht het KEI een aantal ondernemers uit die bij de start van hun bedrijf zijn ondersteund door het KEI. Een ondernemerscoach, contact met andere starters en ondernemers met jarenlange ervaring zijn van grote waarde bij het opstarten, neerzetten en uitbouwen van een eigen bedrijf. Het KEI biedt deze ingrediënten voor een succesvolle start.

Naam: Conny Oldenhuis
Bedrijf: Conntact Klantenwerving
Actief in: telefoonservice, klantenwerving, klantmanagement en verkoopondersteuning
Gestart in: 2015
Website: www.conntact.nl

Na ruim 30 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, gooide Conny Oldenhuis in 2015 het roer om. Tijd om een eigen onderneming te beginnen: Conntact Klantenwerving. Het KEI bood Conny ondersteuning bij de start van haar bedrijf. Inmiddels is het team van Conntact uitgegroeid naar acht personen en is de onderneming verhuisd naar een nieuw pand in Buitenpost.

De telefoon is altijd een rode draad in de loopbaan van Conny geweest. De keuze om een eigen bedrijf in de telemarketing te starten, lag dan ook voor de hand. ‘Het ondernemerschap heeft altijd al in mij gezeten. Ik had de ambitie om zelf een bedrijf op te zetten en mijn ervaring op het gebied van klantcontact te delen’. Met Conntact onderhoudt ze klantcontacten voor ondernemers die daar zelf minder tijd voor hebben. Samen met de bedrijven bouwt Conntact aan een vertrouwde en stevige klantenbinding en klantenwerving. Persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel. ‘’Het onderhouden en leggen van contact gaat tegenwoordig niet per definitie meer via de telefoon. In een wereld waarin internet niet meer weg te denken is, heeft een verschuiving plaatsgevonden naar een eerste contact leggen via internet. Conntact gelooft dat er één ding door de jaren heen onveranderd is gebleven: persoonlijke aandacht die de klant nodig heeft.’’

Inmiddels telt het team van Conntact acht personen. Ook binnen het team staat het vizier gericht op persoonlijk en vertrouwd contact. Alle medewerkers investeren in Conntact met hun eigen kwaliteiten. ‘’Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken, binnen en buiten het bedrijf’’, legt Conny uit.

Als starter heeft Conny ondersteuning gezocht bij het KEI. ‘’Tijdens de start van Conntact was ik op zoek naar een werkplek. De centrale locatie van het KEI bood een goede plek om klanten te ontvangen. Naast de locatie heeft het KEI mij bij de start een sterk netwerk geleverd. Hier constateerde ik dat je door te sparren met collega-ondernemers veel kennis opdoet en nieuwe inzichten krijgt.’’

Een belangrijke eigenschap van een startende ondernemer is volgens Conny doorzettingsvermogen. ‘’Hierdoor kun je je doelen nastreven. Alles waar je positieve energie in stopt, groeit. Van ondernemers, tot klanten en medewerkers.’’ In de toekomst wil Conny de markt van Conntact vergroten, zonder de regionale uitstraling te verliezen. Naast het telefonisch klantcontact wil Conny de werkzaamheden graag uitbreiden met beursondersteuning. Een onderneming in ontwikkeling!


Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741