Nieuws

Innovatiecluster Bouw op Omrop Fryslân

19 februari 2018

Innovatiecluster Bouw op Omrop Fryslân

Om de bouwsector in Noordoost Fryslân een impuls te geven, hebben negen bouwbedrijven uit de regio zich verenigd in het Innovatiecluster Bouw Noordoost Fryslân. Dit bracht het Kennis- en Innovatiehuis in een persbericht vrijdag 16 februari ’18 naar buiten. Omrop Fryslân pakte dit bericht op en interviewde projectmanager Jeroen Van Wijk over het cluster.

Van Wijk vertelde in de vroege ochtend van 19-2-’18 de ins en outs van het Innovatiecluster Bouw. De negen bouwbedrijven bestaan uit Bouwbedrijf Van der Meer (Oenkerk), Bouwbedrijf Van Dijk (Surhuisterveen), Bouwgroep Dijkstra Draisma (Dokkum), VDM Woningen (Drogeham), Koninklijke Damstra Installatietechniek (Driezum), Bouma Technisch Installatiebedrijf (Sumar), Cadix (Drachten), Fritech (Buitenpost) en het Kennis- en Innovatiehuis (Buitenpost) de handen ineengeslagen.

Omrop Fryslân heeft zowel een nieuwsbericht als een fragment online te staan.

Eerder vertelde Jeroen Van Wijk over het Innovatiecluster Bouw aan RTV NOF (eerste fragment, vanaf 42 minuten) en aan de Leeuwarder Courant (nieuwsbericht).

Meer informatie over Innovatiecluster Bouw?
Wilt u meer informatie over het Innovatiecluster Bouw of het lidmaatschap? Neem dan contact op met Jeroen van Wijk, projectleider Innovatiecluster Bouw (jeroen@keinof.nl, 06-4301 4937). Ook kunt u een kijkje nemen op www.innovatieclusterbouw.nl.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741