Nieuws

Deelnemers KEI miniMasters komen in aanmerking voor de MKB Voucherregeling

8 juni 2018

Deelnemers KEI miniMasters komen in aanmerking voor de MKB Voucherregeling


Deelnemers van de KEI miniMaster Ondernemers kunnen 50 procent subsidie ontvangen met de Voucherregeling MKB Fryslân. De voucherregeling stimuleert het vergroten van het kennisniveau van mkb’ers op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR.

Vanaf 10 september gaan de miniMasters bij het Kennis- en Innovatiehuis in Buitenpost van start. Het KEI biedt, in samenwerking met Rabobank Drachten Friesland Oost en Rabobank Noordoost Friesland de miniMaster Ondernemers aan, een programma dat is samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke en zakelijke groei. Bekijk hier de brochure voor meer informatie over de miniMaster Ondernemers. Deelnemers kunnen gebruik maken van de MKB Voucherregeling, waardoor 50 procent van de kosten subsidiabel zijn.

Via het KEI kunt u eenvoudig een aanvraag doen voor de MKB voucherregeling. Wilt u meer informatie over de KEI miniMaster Ondernemers, de voucherregeling of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan via secretariaat@keinof.nl of bel naar 0511-760009.

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741