Groeien als ondernemer? Volg de miniMasters van het KEI!


Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Van het leveren van een onderscheidend en relevant aanbod aan hun klanten, en het boeien en binden van medewerkers, tot het maken van de juiste keuzes. Dat vraagt veel van hun zakelijk en persoonlijk leiderschap. Om hen daarin te ondersteunen, organiseert het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI) uit Buitenpost vanaf 20 januari 2020 een nieuwe editie miniMaster Ondernemers.  

Sparren en leren
Al 35 ambitieuze ondernemers en managementondersteuneers deel aan de miniMaster Ondernemers van het KEI. De miniMaster biedt inzicht op welke economische, sociale en technische trends zij kunnen inspelen en hoe gezorgd kan worden voor financiële continuïteit en groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten die direct in de praktijk toegepast kunnen worden, onder andere op het gebied van persoonlijk leiderschap, social media, personeel, financieel management, strategie en innovatie. Hiermee breiden de deelnemers hun kennis uit, bouwen zij aan een relevant netwerk en komen zij los van de waan van de dag. Een mooie kans om nieuwe kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

Bekijk hier de brochure van de miniMaster Ondernemers

Het programma

De nieuwe editie van de miniMaster start op 20 januari 2020 bij het KEI in Buitenpost. Het programma bestaat uit acht avonden die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMasters een effectief netwerk op.

Vragen en aanmelden
Meer weten over de miniMasters? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Kennismakelaar van het Lerend Ondernemersnetwerk bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.

Ondernemers over de KEI miniMasters:
Heine de Bruin, Algemeen Directeur Health2Work
‘’Als je wilt dat jouw bedrijf zich ontwikkeld, dan moet jij als ondernemer jezelf eerst ontwikkelen. Het is belangrijk om ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen, vandaar dat ik ervoor gekozen heb de miniMaster Ondernemers te volgen. De gerenommeerde docenten bieden nieuwe inzichten in verschillende disciplines van het ondernemerschap. In een paar uur werd jaren lesstof in hoofdlijnen verteld. Dit maakt het programma voor ondernemers erg praktisch en leerzaam. Daarnaast was het sparren met andere ondernemers over de les zeer waardevol voor mij en op deze manier kon ik mijn netwerk uitbreiden.''

Geert Bloemhof, Adjunct directeur SMI Groep
‘’De miniMaster Ondernemers is een programma specifiek voor ondernemers waarin alle facetten van de bedrijfsvoering aan bod komen. Een soort MBA, maar dan niet in 2 jaar, maar samengeperst in 8 avonden van 4 uren. Ik was direct enthousiast door de praktische opzet en inhoud. Na de eerste avonden zeker: deskundige en gedreven sprekers, kanjers in hun vakgebied. Het zet je direct aan tot nadenken over je eigen werkomgeving, waarbij de discussie en interactie met de andere deelnemers, vaak uit een compleet andere hoek, ook erg positief is. Een aanrader wat mij betreft!’’

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741