Disclaimer

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân biedt geen garantie over de veiligheid van deze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waarnaar verwezen wordt. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook geleden door het gebruik van de informatie op deze website. 

Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website. 

Als bezoeker bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie die gegeven wordt op deze website.

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.  

 

 

Contact

 • Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân

  Kuipersweg 5

  9285 SN Buitenpost

  Routeplannen

 • Tel: 0511-760009

  Mail: info@keinof.nl

 • Kvk: 55444741